BUCKET LIST

Jari D'haenens

machu

Machu Picchu

Cliché? Waarschijnlijk. Maar het blijft voor mij een droomplek. Natuurlijk hoort de tocht naar boven via de Incatrail erbij.

safari

Safari

Iets wat volgens mij iedereen graag zou doen. Met de juiste safari-outfit en een jeep midden in de savanne, zie ik helemaal zitten.

Duiken

cliffdiving

Cliff Diving

Een adrenalineduik in het wilde water op een prachtige locatie, dat moet je zeker gedaan hebben, niet?

scubadiving

Scuba Diving

Hoe zouden die vissen zich gedragen onder water? Hoe ziet de aarde er uit onder de evenaar? Hier wil ik dringend een antwoord op.

Noorderlicht

Het moet iets zeldzaam zijn, veronderstel ik. Na twee weken rond te trekken in Scandinavië was het noorderlicht nog steeds niet in zicht. Een tweede poging zou dus noodzakelijk zijn.

noorder

Aston Martin

Een weekje rijden in de auto van de enige echte James Bond. Natuurlijk moeten het kostuum en de gadgets van Q niet ontbreken.

aston

Noorderlicht

route

Route 66

Verstand op nul, een typische wagen en de juiste roadmuziek, de ingrediënten om de weg af te rijden. Natuurlijk hier en daar stoppen voor een hamburger en een milkshake.

flyboard

Flyboard

Ik zit al een lange tijd met de vraag: "Hoe werkt dit?". Tijd om hierachter te komen.

apple

Apple Keynote

Om een aankondiging van de nieuwe iPhone mee te maken,moet je naam bekend staan in Apple’s database. Maar ik zou er toch alles aandoen om er tussen te staan.

meelwormen

Meelwormen

Het lijkt misschien afschuwelijk, maar er wordt gezegd dat dit het eten wordt van de toekomst. Dus waarom geen proefje wagen?

Galerij

route2 safari2 sprinky scuba2 apple2 aston2